+36 20 230 0077 info@civislift.hu

előzmények

A Civislift Bt.-t 2004-ben Primnet Informatikai Bt. néven alapítottam.

Kezdetben másodállásként, informatikai szolgáltatások nyújtása volt a cél, azonban már akkor is több mint tíz éves felvonós múlttal rendelkezve hamar kiderült, hogy a liftekkel való foglalatoskodás még másodállásban is életszerűbb, mint az Informatika. Mindenki csinálja azt, amihez a legjobban ért! Így az igazi tevékenység a Kelet-Magyarországon felszerelt OTIS gyártmányú felvonók beszabályozása lett, majd ezt követően a főállású Otis munka mellett már nem volt idő a másodállásra, ezért néhány év szünet következett a vállalkozás életében.

2011. decemberétől az Otistól kilépve felvértezve a legmélyebb szakmai és gazdasági, szervezési tapasztalatokkal gőzerővel a felvonós vállalkozói tevékenységre koncentráltunk. A Cég felvette a Civislift Felvonó és Mozgólépcső Szerelő Betéti társaság nevet, melyből a fő irány is egyértelműen látszik. 

Két évvel később a karbantartási állományunk elérte a 100 db, újabb két év elteltével pedig a 260 db felvonót. Még négy év múlva, azaz 2020 januárjában ez már 496 db Civislift által karbantartott felvonót jelentett. 

Mindezt mára 12 fős létszámmal – 1 fő adminisztráció 2 fő műszaki vezetés és 9 fő szerelő –  látjuk el.

2019-ben betéti társaságról, korlátolt felelősségű társasággá változtattuk gazdasági formánkat, így 2019. október 24.-től CIVISLIFT Felvonó és Mozgólépcső szerelő Kft.-ként működünk.

     Szalay Sándor

     ügyvezető

     felvonó és mozgólépcső szakértő

     informatikus mérnök