+36 20 230 0077 info@civislift.hu

távfelügyelet

Felvonó távfelügyeleti szolgáltatás, lift vészjelző szerelés

Magyarországon a többször módosított 146/2014 (V.5.)  Kormányrendelet ugyan megszüntette, – azaz nem rendelkezik a korábbi üzemügyeletesi feladatokról, de az üzemeltetőt teszi felelőssé az ügyben, hogy a felvonóban rekedt utasok kiszabadításáról gondoskodjon.  

Az elmúlt évtizedtől kezdődően ez valós problémát okoz elsősorban a lakóházban üzemelő felvonók használói körében. A Házfelügyelők sok helyen megszűntek, a gondnoki feladatokat pedig gyakran nem a házban lakók látják el. Így nem mindenhol megoldott, hogy a nap 24 órájában készenlétben álljon valaki, aki kiszabadítja a liftben rekedt utasokat.

Erre kínálunk megoldást, távfelügyeleti szolgáltatásunkkal az év minden napján 0-24 óra között.

A részletekről érdeklődjön kollégánknál a 06 20 617 0077es telefonszámon.

Az elektronika és a felvonóipar fejlődése során az Üzemügyeletesi feladatoknak ezt, az úgynevezett mentési részét átvették a felvonós cégek. Távfelügyeleti szolgáltatás keretében a fülkében rekedt Utas élő szavas telefonkapcsolatot tud létesíteni a szolgáltatást nyújtó cég Diszpécserével, aki azonnal helyszínre küldi a Szerelőt.

Távfelügyeleti szolgáltatást a CIVISLIFT is nyújt Ügyfeleinek. A szolgáltatás keretében beépítjük a vészjelző rendszert a felvonóba (amennyiben még nincs benne) és egy kedvező havidíj ellenében biztosítjuk, hogy vészjelzés esetén a segítség 30 percen belül a helyszínre érkezzen.

Szolgáltatásunkat ÉMI Minősítéssel rendelkező rendszeren keresztül látjuk el így a szolgáltatás megfelel az EN 81-28 szabvány követelményeinek.